Matematik

-3(x+2)+8=2(1-2x)

30. oktober 2010 af NiBø (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Kunne godt bruge noget hjælp til denne ligning.

Har indtil videre kunne finde ud af dette.

-3(x+2)+8=2(1-2x)

-3x-6+8=2-4x

-3x+2=2-4x


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt så langt. Læg nu 4x til på hver side og træk 2 fra på hver side.


Svar #2
30. oktober 2010 af NiBø (Slettet)

Er dette så rigtigt?

 -3(x+2)+8=2(1-2x)

-3x-6+8=2-4x

-3x+2=2-4x

x+2=2

x=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Du kan selv kontrolere om det er rigtigt ved at indsætte x=0 i den oprindelige ligning, så skal du få samme resultat på begge sider af=


Skriv et svar til: -3(x+2)+8=2(1-2x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.