Matematik

Hjælp..........

01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej ;)

Jeg har brug for hjælp til at beregne, når a = 5 og b = -2

her kommer den:

10)  a + b = .........

11) a - b = ............

12) 2ab = ..........

13) 2a + 3b = ...........


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af yzu37yaj (Slettet)

10)  a + b = 5 + -2 = 3


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Så sætter du 5 og -2 på a's og b's plads.

F.eks. bliver

10) a+b = 5 + (-2) =...

12) 2ab = 2*5*(-2) = ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af Moderatoren

Du skal sætte 5 ind der hvor der står a og -2 ind der hvor der står b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2010 af Moderatoren

Også ville jeg gerne have hjulpet dig med hvad 2ab f. eks. betyder, men #3 har afsløret det og lavet opgaven for dig..


Svar #5
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

men hvad så med 13..


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Ligesom med 12), du sætter tallene ind på deres pladser. Når der står 2a svarer det til 2*a.


Svar #7
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 ok.


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. november 2010 af Ronaldiinho

Håber dette kan hjælpe dig ;D

10) a + b = 5 + (-2) = 3

11) a - b = 5 - (-2) = 7

12) 2ab = 2*5*(-2) = -20

13) 2a + 3b =( 2*5) + (3*(-2)) = 10 + (-6) = 4


Skriv et svar til: Hjælp..........

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.