Fysik

E=m*c*delta T

02. november 2010 af Arbejdsbog (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg ved massen er 0,1 kg og at delta T er (85-31), men jeg mangler c, hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man kender den indgående energimængde, kan c beregnes. Ellers skal man vide, hvilket materiale det opvarmede legeme er lavet af.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2010 af superjyde (Slettet)

Jeg tænker at materialet er vand, siden du ikke kender energimængden. Hvis det er tilfældet, bliver C = 4180 J/kg*°C


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2010 af mathon

                                         ΔE  =  m · c · ΔT

                                         c  =  ΔE / ( m · ΔT)


Skriv et svar til: E=m*c*delta T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.