Matematik

Tangent til graf

02. november 2010 af Deda (Slettet)

Betragt funktionen med forskrift: f(x)=2x^3+4x^2-11x+7

Bestem en ligning for tangenten til grafen i punktet med koordinatsæt (-1,f(-1))

Jeg kan ikke forstå denne opgave, er der nogen der kan hjælpe? Hvordan finder jeg hældningstallet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af kieslich (Slettet)

bestem f '(x)

tangentens ligning for x = -1:   y =  f '(-1)*(x-(-1)) + f(-1)      indsæt og reducer.


Skriv et svar til: Tangent til graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.