Engelsk
Kort dansk- engelsk oversættelse
14. april 2005 af
nadal (Slettet)
Hey er ikke så godt til engelsk, nogle der lige vil kigge dette igennem.. på forhånd tak!
Født som donor.
For tre år siden fik en familie I Californien at vide, at deres 16-årige datter, Anissa, havde leukæmi. Prognosen var, at hun ville dø inden fem år, medmindre man fandt en donor med samme vævstype og foretog en benmarvs transplation. Familien herunder en bror på 19 blev undersøgt men ingen havde samme vævstype. På de baggrund besluttede Anissas forældre at forsøge at få et barn til. Det blev født for 2 år siden - en lillesøster- og forleden fortog lægerne så den transplation, som giver Anissa 75pct. Chance for at blive helbredt.
Born like donor.
Three years ago a family in California was told, that there 16-year-old daughter, Anissa, had leukaemia. The forecast was that she would die within five years, unless they found a donor with the same tissue type and made a bone-marrow transplant. The family – including a brother of 19 was checked- but none of them had the same tissue type. Against this (or that) background Anissas parents decided they would try to get another child. It was borne two-years ago- a little sister- and the other day the doctor’s made that transplant, which gives Anissa 75 per cent chance for surviving.
Født som donor.
For tre år siden fik en familie I Californien at vide, at deres 16-årige datter, Anissa, havde leukæmi. Prognosen var, at hun ville dø inden fem år, medmindre man fandt en donor med samme vævstype og foretog en benmarvs transplation. Familien herunder en bror på 19 blev undersøgt men ingen havde samme vævstype. På de baggrund besluttede Anissas forældre at forsøge at få et barn til. Det blev født for 2 år siden - en lillesøster- og forleden fortog lægerne så den transplation, som giver Anissa 75pct. Chance for at blive helbredt.
Born like donor.
Three years ago a family in California was told, that there 16-year-old daughter, Anissa, had leukaemia. The forecast was that she would die within five years, unless they found a donor with the same tissue type and made a bone-marrow transplant. The family – including a brother of 19 was checked- but none of them had the same tissue type. Against this (or that) background Anissas parents decided they would try to get another child. It was borne two-years ago- a little sister- and the other day the doctor’s made that transplant, which gives Anissa 75 per cent chance for surviving.
Svar #1
14. april 2005 af llstinall (Slettet)
kan umiddelbart se ,
that there/their 16-year-old
It was borne/born two-years ago
hvis det er en hjælp , sidder på arbejde og har ingen mulighed for at tjekke det , så det er bare pr intuition ?
that there/their 16-year-old
It was borne/born two-years ago
hvis det er en hjælp , sidder på arbejde og har ingen mulighed for at tjekke det , så det er bare pr intuition ?
Svar #2
14. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Born /like/(as a) donor.
Three years ago(,) a family in California was told/,/ that the(i)r/e/ 16-year-old daughter, Anissa, had leukaemia.
The /forecast/(diagnosis) was that she would die within five years, unless they found a donor with the same tissue type and made a bone-marrow transplant.
The family/ – /(,) including a brother /of/(at) 19(,) was checked/-/(,) but none of them had the same tissue type.
/Against this (or that) background/(on those grounds,) Anissas parents decided they would try to get another child.
It was born/e/ two/-/years ago/-/(,) a little sister/-/(,) and the other day(,) the doctor/’/s made th/at/(e) transplant/, which/ giv/es/(ing) Anissa (a) 75 /per cent/(percent) chance /for/(of being) /s/(c)ur(ed)/viving/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Three years ago(,) a family in California was told/,/ that the(i)r/e/ 16-year-old daughter, Anissa, had leukaemia.
The /forecast/(diagnosis) was that she would die within five years, unless they found a donor with the same tissue type and made a bone-marrow transplant.
The family/ – /(,) including a brother /of/(at) 19(,) was checked/-/(,) but none of them had the same tissue type.
/Against this (or that) background/(on those grounds,) Anissas parents decided they would try to get another child.
It was born/e/ two/-/years ago/-/(,) a little sister/-/(,) and the other day(,) the doctor/’/s made th/at/(e) transplant/, which/ giv/es/(ing) Anissa (a) 75 /per cent/(percent) chance /for/(of being) /s/(c)ur(ed)/viving/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Kort dansk- engelsk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
