Matematik

ax+by=c

06. november 2010 af Haer (Slettet)

ax+by=c

Ved at isolere y, fremstilles en ret linie, og angiv hældning og skæring ved y-aksen?

Nogen der gider at forklare dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af Duffy

Isolér først y , så ser du det . . .


Svar #2
07. november 2010 af Haer (Slettet)

Jeg får y= c-ax/b

så ved jeg ikke mere..


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2010 af ramme2 (Slettet)

#2     y = (c-ax)/b = (c/b) - (ax)/b     x og y er en variable     a,b,c er konstanter.  


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af mette48 (Slettet)

ax+by=c

by=c-ax

y=(-a/b)x +c/b

hældning (-a/b)

skæring med y-aksen i (0,c/b)


Skriv et svar til: ax+by=c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.