Matematik

HJÆLLP

07. november 2010 af RoskildeHandelskole (Slettet) - Niveau: 9. klasse

tiden 2min. 40sek. giver 1000 point

for hvert sekund. der svømmes hurtigere, end  denne tid, gives der 8 point ekstra.

for hvert sekund der svømmes langsommere trækkes 8 point fra.

- hvor mange point gives for tiden 2. min 52 sek ?

forstår ik helt opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af bolani (Slettet)

for tiden 2 min. og 52 sekunder gælder der at, den er 12 (52-40 = 12)sekunder langsommere end standarttiden på 2 min. og 40 sek.

hvis den er 12 sekunder langsommere, er der altså 8*12 point mindre end 1.000

8*12 = 96

1.000 - 96 = 904

dvs. for tiden 2. min og 52 sek. gives der 904 point.


Skriv et svar til: HJÆLLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.