Matematik

Lommeregner på universitet

08. november 2010 af vulcano (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Jeg er pludselig blevet i tvivl om, hvor vidt de matematikstuderende bruger lommeregner. På mit gymnasium snakker flere lærere nemlig om, at de måske vil stoppe med at hive en tusse ud af folk, og så bare lade dem bruge computere.

Selv har jeg så godt som aldrig brugt min TI-NSpire CAS, siden at jeg fik Mathematica for Students.

Bruger enhver matematikstuderende lommeregner til alt ting?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 jeg studerer bioteknologi, og vi har Calculus (matematik) i de 2 første kvartaler (det der svarer til et semester) og vi kan slet ikke undvære lommeregner - jeg bruger en TI-89 Titanium - men der er mange der bruger deres computer med dertilhørende programmer... jeg tror bare det er en smagssag...

men som sagt bruger jeg en lommeregner da jeg regner i hånden


Svar #2
08. november 2010 af vulcano (Slettet)

Vil du tro at det også bare er en smagssag på matematik studiet, eller kunne det tænkes at lommeregneren kunne være livsnødvendig dér?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 jeg har set de fleste studerende med en lommeregner, og selv synes jeg det er nemmest sådan... men det kommer helt og holdent an på, hvad du finder bedst - har du ikke en lommeregner? for du kan jo altid lade den ligge indtil du skal på universitetet og så evt. sælge den på det tidspunkt hvis det var det du havde i tankerne...


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

Det kommer nu meget an på studiet. På adskillige af de matematiktunge fag på universitetet er det ikke tilladt at benytte sig af lommeregneren til eksamen. Det har jo ikke stort med dine matematikkundskaber at gøre, at de lommeregner kan regne det hele ud. Det er blot en masse algoritmer, der kører rundt.


Skriv et svar til: Lommeregner på universitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.