Matematik

0,5(3-4x)=2-1,5*(6+3x)

08. november 2010 af NiBø (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Kunne godt bruge noget hjælp til denne ligning.

0,5(3-4x) = 2-1,5*(6+3x)

1,5-2x = 2-9+4,5x
 

Dette er hvad jeg er kommet frem til.

Nogen som gider sige om jeg allerede er forkert på den.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2010 af polojolo (Slettet)

-1,5*3x= -4,5x

altså 1,5-2x = 2-9-4,5x

-tror jeg :P


Skriv et svar til: 0,5(3-4x)=2-1,5*(6+3x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.