Matematik

Observation og hyppighed

09. november 2010 af came (Slettet) - Niveau: B-niveau

I forbindelse med et fprsøg havde en gruppe elever noteret følgende:

Observation:  5   6    7    8     9     10

Hyppighed:     2   2   3     4     5      6      2

Desværre havde en elev spildt kaffe på papiret, så man ikke kunne se hvad der skulle stå øverst til højre,

Beregn det tal som skal stå på den tomme plads.    


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mette48 (Slettet)

Du må have endnu en oplysning,


Svar #2
09. november 2010 af came (Slettet)

Undskyld

Middeltallet= 9


Svar #3
09. november 2010 af came (Slettet)

Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2010 af PeterValberg

 middeltallet er det samme som gennemsnittet

middeltallet: 9 (oplyst)

antal observationen ialt: 2+2+3+4+5+6+2 = 24

derved kan du vel bestemme den manglende observation ved at sige:

(5*2+6*2+7*3+8*4+9*5+10*6+x*2)/24 = 9

og løse for x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2010 af PeterValberg

 jeg får 18

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Observation og hyppighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.