Matematik

Matematik regning

10. november 2010 af CecilieTF (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er 5 dm i cm? Og hvad er 30 cm i dm?

Og hvad er seks tyvedele i procent?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2010 af kentknudsen (Slettet)

1 dm = 10 cm

seks tyvedele i procent mener jeg er 30% (dog ikke sikker)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 5dm = 50cm

6/20 = 30/100 = 30%


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2010 af pige24 (Slettet)

Du får lige min metode

6/20.100= 600/20=30%


Skriv et svar til: Matematik regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.