Matematik
A-Niveau
16. april 2005 af
mari07 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med følgende opgave:
3.062
i et koordinatsystem har en ret linje m parameterfremstillingen
(X,Y)= (5,4)+t(4,3), t tilhører R
og en vektor a er bestemt ved a = (2,4)
Beregn gradtallet for den spidse vinkel mellem linjen m og vektoren a.
3.062
i et koordinatsystem har en ret linje m parameterfremstillingen
(X,Y)= (5,4)+t(4,3), t tilhører R
og en vektor a er bestemt ved a = (2,4)
Beregn gradtallet for den spidse vinkel mellem linjen m og vektoren a.
Svar #1
16. april 2005 af sacinofo (Slettet)
hej
jeg vil mene at du bare skal finde vinklen mellen retningsvektoren for linjen m og vektoren a..
jeg vil mene at du bare skal finde vinklen mellen retningsvektoren for linjen m og vektoren a..
Svar #2
16. april 2005 af Epsilon (Slettet)
#1: Enig. Vinklen mellem en vilkårlig af retningsvektorerne på formen
s(4,3), s > 0
og vektoren a = (2,4), er netop den spidse vinkel mellem a og linien m.
//Singularity
s(4,3), s > 0
og vektoren a = (2,4), er netop den spidse vinkel mellem a og linien m.
//Singularity
Skriv et svar til: A-Niveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
