Matematik

hmm.

10. november 2010 af Fielundberg (Slettet)

Hm?

ved opslag i en bog er produktet af sidenumrene på de to sider (venstreside og højreside), der er slået op på, 5852. hvilke sidenumre er der slået op på?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mathon

                         x·(x+1) = 5852  og  x>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2010 af mette48 (Slettet)

side nr x og x+1

produktet er x*(x+1)=5852

x2+x-5852=0

løs ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2010 af mette48 (Slettet)

man kan også fuske lidt med tallene

√5852 må ligge tæt på tallene

76<√5852<77


Skriv et svar til: hmm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.