Matematik

Reducer?

11. november 2010 af hedis (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg sidder med en opgave til min blækregning, men jeg har virkelig problemer med at reducere...

Håber der er nogen, som kan hjælpe mig..

Reducer:

(x-1)(x+2) - x^2 + 2

Hvordan løser man sådan en opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2010 af mette48 (Slettet)

(x-1)(x+2) - x^2 + 2 =                  ganger ud

x2+2x-x-2 -x2+2 =                        tæller sammen

0x2+x+0 = x



Svar #2
11. november 2010 af hedis (Slettet)

Tusind tak for hjælpen =)


Skriv et svar til: Reducer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.