Matematik
A-niveau opg 3064
17. april 2005 af
mari07 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med følgende opg.
3.064
Der oplyses om vektorne a og b at:
længderne /a/=2 /b/=5 og at skalarproduktet a*b=7
vinklen mellem a og b er udregnet til v=45,57
*Beregn længden /a+b/
- Hvordan finder man vektoren a eller b???
3.064
Der oplyses om vektorne a og b at:
længderne /a/=2 /b/=5 og at skalarproduktet a*b=7
vinklen mellem a og b er udregnet til v=45,57
*Beregn længden /a+b/
- Hvordan finder man vektoren a eller b???
Svar #1
17. april 2005 af Lurch (Slettet)
|a|^2 = a^2, |b|^2 = b^2
|a+b|^2 = (a+b)^2
|a+b|^2 = a^2 + 2ab + b^2
|a+b|^2 = (a+b)^2
|a+b|^2 = a^2 + 2ab + b^2
Svar #2
17. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Lad nu være med at skrive flere tråde om samme emne/opgave. Benyt i stedet den oprindelige;
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=91874
//Singularity
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=91874
//Singularity
Skriv et svar til: A-niveau opg 3064
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
