Matematik
Integrale regning
Kan løsning til dette integrale ∫(b=10), (a=1)(4x3+1)dx blive 10010 eller har jeg regnet forkert?
Svar #1
12. november 2010 af mathon
1∫10 (4x3+1)dx = [x4 + x]110 = 104 + 10 - (14 + 1) = 10000+10 - 2 = 10008
Svar #2
12. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)
...=[x4+x]110=104+10-(14+1)=10000+10-1-1=10008
Så du har regnet næsten rigtigt. Husk minusparentesen.
Skriv et svar til: Integrale regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
