Matematik

y=b*a^x

14. november 2010 af julajula (Slettet)

Hvordan regner man procentstigningen ud som skal stå på a's plads? og hvad skal der stå ved b? På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af PeterValberg

 det afhænger helt og holdent af, hvad du ved...

fortæl mig (os) hvad mere du har oplyst..

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. november 2010 af julajula (Slettet)


År: 1975 - 1980 - 1985 - 1990 - 1995 - 2000 - 2003
BNP pr. indbygger (US $) : 135 - 173 - 269 - 364 - 603 - 856 - 1067

SPØRGSMÅL : Bestem en forskrift for Kinas BNP som funktion af antal år efter 1975 vha. eksponentiel regression.

x= antal år efter 1975

y= BNP pr. indbygger.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2010 af PeterValberg

 du skal bruge dit CAS-værktøj til at foretage en eksponentiel regression, det er den eneste måde, hvorpå du kan bestemme forskriften for funktionen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
14. november 2010 af julajula (Slettet)

Mit CAS-værktøj?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2010 af PeterValberg

 Undskyld, jeg ved jo selv, hvad jeg tænker på, - CAS (computer algebra system) - lommeregner/grafregner
som fx TI-nspire, TI-89 eller lignende

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: y=b*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.