Matematik

Gældsannuitet

14. november 2010 af Stine1971 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jer den månedlige ydelse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af mathon

                  G = (y/r)·(1 - (1+r)-n)

                  y = G·r / (1 - (1+r)-n)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2010 af pigen10 (Slettet)

y = G * (( r ) / 1 - (1+r )n)

y = ydelse

G = Gæld

r = rente(fod)

n = termin


Skriv et svar til: Gældsannuitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.