Matematik

Find tallet k.

15. november 2010 af Iman3b (Slettet)

Hej. Jeg ved ikke helt rigtig hvordan jeg skal regne denne her opgave ud.

Vektoren b=(5 k) er dobbelt så lang som vektoren a=(2 6). Find tallet k

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2010 af mathon

                         hvordan beregner du en vektors længde, når du kender dens koordinater?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2010 af mathon

                                                                   √(52 + k2)  =  2·√(22 + 62)


Skriv et svar til: Find tallet k.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.