Matematik

f(x)=5

15. november 2010 af Dezingo (Slettet)

Hej folkens, er der nogen der kan hjælpe?

Punktet Q (5,5) ligger ikke på grafen for f .

Vis at f (x) har en vandret tangent, der går igennem Q

Tip: Du kan nøjes med at vise at funktionen har vandret tangenten er vandret når f (x) = 5
Men du skal lige forklare hvad det er du laver
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2010 af mathon

     linjen
                  f(x) = y = 5
                                           går gennem punktet (5,5)            da grafen for f(x) er sammenfaldende med
                                                                                               sin konstante, vandrette tangent uanset x


Svar #2
15. november 2010 af Dezingo (Slettet)

er det så simpelt? ;D


Skriv et svar til: f(x)=5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.