Matematik

hjælp

17. november 2010 af laura1234567 (Slettet)

jeg har helt glemt hvordan jeg regner et her ud...

fra den ende ende til den anden ende er der 28 cm og når man har noget 18 cm så har man 1 km 

hvor lang er den så i det hele ? 

plisse hjælp jeg er helt  væk i den her 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2010 af pensionist (Slettet)

Jeg må tilstå, at jeg heller ikke fatter en pind.

Prøv at reformulere spørgsmålet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2010 af badooo (Slettet)

Jeg antager det er et kort du snakker om.

1km irl = 18 cm på kortet. Dvs. at der er 1000 mirl/18cm = 55,56m/cm. Du har et 28cm langt kort, derfor er der irl fra den ene ende til den anden: 28cm*55,56m/cm = 1555,5555m = 1,55555 km.
 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.