Matematik

mat.hj.

18. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Vil gerne lige have at vide om jeg har regnet rigtigt

a skriv 3 gram som kilo og ton

0,003kilo og 0,000003ton.

reducer

a1 5a+2a-8a+7a=6a

a2 5b-9b+3b+2b=b

a3 7c+2c-6c-3c+8c=8c

d1 2a-6a+7b+2b+5a=a+9b

Find værdien af udtrykkene når a=4 b=2 c=1/2

a 2c+4b-6a=-3

b 6b-2a+4c=6

c 6c-2b+4a=15

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal lige være opmærksom på, at kilo blot betyder 1000 og ikke er en enhed for masse. Derimod er kg en velkendt enhed for masse. Dine talværdier for omregningerne er korrekte.

De fire små reduktionsstykker a1, a2, a3, d1 er korrekte.

Værdien i stykket "a" er ikke korrekt. Stykkerne "b" og "c" er korrekte.


Svar #2
18. november 2010 af pige24 (Slettet)

Giver A så -15?


Brugbart svar (3)

Svar #3
18. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

a) 2·(1/2) +4·2 -6·4 = 1 + 8 - 24 = 9 - 24 = -15 ... Ja, det er korrekt.


Svar #4
18. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Andersen.


Skriv et svar til: mat.hj.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.