Matematik

hvorfor??????

21. november 2010 af tony tango (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvorfor er ln(e) = 1???


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2010 af pigen10 (Slettet)

jeg er ikke sikker....

at skrive e er det samme som = e1       ;   da ln og e "æder" hinanden, vil kun 1 være tilbage

ln(ex) = x

For eksempel : ln(e2) = 2


Svar #2
22. november 2010 af tony tango (Slettet)

okay tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der gælder, at ln(e) = 1, fordi e er grundtallet for den naturlige logaritmefunktion ln(x) .


Svar #4
22. november 2010 af tony tango (Slettet)

tak andersen ;)


Skriv et svar til: hvorfor??????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.