Andre fag

Statistik !! Help me :)

21. november 2010 af candyy (Slettet)

Binomialfordeling
 
Heejsa jeg håber nogen der vil hjælpe mig med min statistik afleveringen, opgaven lyder på;

Bestem sandsynligheden for at der i stikprøven på 100 asparges, er højst 1
Asparges, der har en diameter under 15 millimeter.

Jeg har formlen: P(X=x) = (n/x)p^x(1-p)^n-x

og jeg når frem til: P(X = 1) = kombin(100;1) 15^1 (1-15)^100-1

Problemet kommer frem efter jeg regner det ovenstående ud.

Håber en der vil hjælpe ..


Skriv et svar til: Statistik !! Help me :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.