Matematik

matma

21. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er det rigtigt

divider tallene med 1000

a 2700=2,7

b 1500=1,5

afrund til to decimaler

c 152,8021=152,80

Tak på forhånd


Brugbart svar (3)

Svar #1
21. november 2010 af PeterValberg

 Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. november 2010 af PeterValberg

 det var så lidt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matma

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.