Matematik

Vektor

25. november 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 Hej.

Jeg mangler hjælp til nogen opgaver i vektor regning..

De 2 opgaver er vedhæftet

Vedhæftet fil: Matematik afl..doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af peter lind

Brug at to vektorer er ortogonale hvis deres skalarprodukt er 0. To vektorer er parallelle, hvis deres determinant er 0. determinanten er skalarproduktet mellem den ene vektor og den andens tværvektor.


Svar #2
25. november 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 det ved jeg godt..

ved bare ikke hvordan det skal stilles op..


Svar #3
25. november 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 det ville være dejligt med noget hjælp dertil?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2010 af pensionist (Slettet)

a = (t-2, 5)         b = (3, -3)

a*b = (t - 2)*3 + 5 * (-3) = 0   ⇒  t = 7


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.