Matematik

At bestemme a og b

25. november 2010 af Krustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hejsa.

Jeg har fået til opgave at bestemme a og b.

Jeg ved at jeg har med en lineær funktion at gøre, og jeg ved også, at hver gang x øges med 2, vokser y med 6.

Hvordan gør jeg det?

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af PeterValberg

a = Δy/Δx = 6/2 = 3

b er skæringspunktet med y-aksen 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2010 af mathon

se


Svar #3
25. november 2010 af Krustin (Slettet)

 For at finde b, skal jeg altså sætte det ind i et koordinatsystem, og bestemme det ud fra det? :)


Skriv et svar til: At bestemme a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.