Matematik

(x+1)^3

25. november 2010 af mfrlls (Slettet) - Niveau: B-niveau

(x+1)3=?

(x+1)(x+1)(x+1)

x2+x+x+1 (x+1)

x2+2x+1(x+1)

x3+x2+2x2+2x+x+1

x3+2x2+3x+1

eller er det helt forker opfattet?


Svar #1
25. november 2010 af mfrlls (Slettet)

3x3 (3x-7)

= 27x(3x-7)

= 81x2-189x

er det også forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2010 af mathon

        (x+1)3 = (x+1)2 · (x+1) = (x2+2x+1)·(x+1) = x3+2x2+x + x2+2x+1 = x3 + 3x2 + 3x + 1


Svar #3
25. november 2010 af mfrlls (Slettet)

tak :)

den anden er det så : 3x3(3x+7)  = 9x4+21x3 ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2010 af pige24 (Slettet)

(x+1)3

(x+1).(x+1).(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

(a+b)3 = a3 + 3a2b + 3ab2 + b3

#3 -- Dette er korrekt.


Svar #6
25. november 2010 af mfrlls (Slettet)

mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Prøv at skrive: expand (x+1)^3 i www.wolframalpha.com

Så kan du se om du har regnet rigtigt og hvis du trykker på "show steps" kommer alle mellemregningerne også.


Svar #8
25. november 2010 af mfrlls (Slettet)

perfect :D

tak for det ! <3


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. november 2010 af Quantum (Slettet)

 <3


Skriv et svar til: (x+1)^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.