Matematik

diff af sinusfunktion

28. november 2010 af frederikengel (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har en funktion 300.019*sin(0.52348500000002*(x-4.3579854246062))+399.94

hvis jeg differentierer den og skriver solve(g(x)=0,x) får jeg ikke de x værdier hvor tangenten er 0.

hvorfor?

Vedhæftet fil: projekt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af PeterValberg

 et skud i tågen... har du indstillet dit CAS-værktøj til at regne i radianer?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. november 2010 af frederikengel (Slettet)

røde ører her hi hi. det virker selvfølgelig når man får det ud i radianer.

Jeg har lige et spørgsmål mere her.

jeg har funktionen a*sin(b*x+c)+d

hvor a=295 b=0,52 d=400 T=12 hvordan finder jeg konstanten c


Skriv et svar til: diff af sinusfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.