Matematik

Fsa. Maj 2009.

28. november 2010 af LouiseJuul (Slettet)

Hej.

Der er en opgave der kniber lidt...Håber i kan hjælpe mig!

MÅLENE PÅ KASSEN DER NETOP KAN RUMME TRE BOLDE.

Diameter pr. bold i mm. = 21,5 mm *2 = 43 mm.
Diameter pr. bold i cm. = 43 / 10 = 4,3 cm.
Kassens længde i cm. = 4,3 + 4,3 + 4,3 = 12,9 cm.
Kassens bredde i cm. = 4,3 cm.
 

RUMFANG AF KASSEN.

Længde = 12,9 cm.
Højde = 4,3 cm.
Bredde = 4,3 cm.
Rumfanget af kassen = 12,9 * 4,3 * 4,3 = 238,521. i rumfang.
 

..Boldene udfylder noget af pladsen i kassen. Resten af pladsen udfyldes af luft.

Hvor stor en del af kassens rumfang er udfyldt af de tre bolde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af BrainChild (Slettet)

kan du ikk sige eller udregne boldene rumfang i alt og så minusse med kassens rumfang , så er resten luften ?


Skriv et svar til: Fsa. Maj 2009.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.