Matematik

HJÆLP - HJEMMEREGNING!

29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

Hej alle sammen, ville i hjælpe mig igang med min hjemmeregning? - DET HÅBER JEG!
 

1) Joan, Niels og kent skal dele 992 kr. i forholdet 1:3:4
Hvor meget får de hver?
Hvor meget ville de få hver, hvis forholdet var 2:6:8

2) En arv på 45.500 kr. skal fordeles mellem 4 arvinger, sådan at A får 36%, B får 20%, C får 15,5% og D får resten.
Hvor mange procent af arve får D?
Hvor mange penge får de 4 arvinger hver?

3) Beregn værdien af udtrykket: x^2 - y * x, for

A) x = 10 og y = 7
b) x = 17 og y = 12
C) x = 25 og y = 24,5


4) hvor lang tid er der fra:

a) kl. 02.30 til kl. 14.15
b) kl. 19.25 til kl. 00.05
c) kl. 06.42 til kl. 03.10

5) En vognmand kørte i en periode disse antal km pr dag:
18 96 82 110 46 59 33 86 56 42,5 60,4 204,1
Hvor mange km kørte han i gennemsnit pr. dag?
Hvor mange dage kørte han over gennemsnittet?

6) På en vaskemaskine indkøbt for 9750,00 kr. tabte forhandleren 8% ved salget,
Hvor meget solgte han maskinen for?

10) Find summen af samtlige kvadrat-tal i talrækken fra 1-100 (incl.)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Moderatoren

Vil godt vædde på, at der er noget af det du godt kan eller i det mindste har et godt bud på hvordan man laver!?


Svar #2
29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

Hvis du ikke gider at hjælpe hvorfor skriver du så?
Har jeg også og er begyndt. 2+4 er lavet og er igang - scannede den bare ind.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2010 af Moderatoren

Fordi det er ikke sjovt for andre at hjælpe dig med noget du har lavet og godt kan finde ud af. Det er jo spild af tid..


Svar #4
29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

Så la' vær?
Kan feks. ikke finde ud af 1+3.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2010 af pensionist (Slettet)

#4  Det er da 7

tag nu en opgave af gangen og overvej følgende: opgave #1 : De skal have 1, 3 og 4 andele.

Hvormeget er en andel ?


Svar #6
29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

Hej - mange tak :-)
men skal lige ha en udregning med, så det må jeg lige arbejde på:-)


Svar #7
29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

hmm, ved det virkelig ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. november 2010 af pensionist (Slettet)

Hvis jeg nu fortæller dig der er (1 + 3 + 4) andele, hvor stor er så en andel ?


Svar #9
29. november 2010 af louisep88 (Slettet)

ved godt det måske det lyder dumt? - Men skal jeg sige 992 delt med 4? eller er det 8??


Brugbart svar (0)

Svar #10
29. november 2010 af pensionist (Slettet)

På min regnestok bliver 1 + 3 + 4 = 8


Skriv et svar til: HJÆLP - HJEMMEREGNING!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.