Matematik

f(x) = ln(x)/x ???

30. november 2010 af SuperCecilia (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg håber, at der er en, som kan hjælpe, for jeg ved slet ikke hvordan jeg skal løse den.

Angiv f '(1)

f(x) = ln(x) / x  


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af Alkymisten (Slettet)

Indsæt 1 på x's plads og  regn


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2010 af Krabasken (Slettet)

f ' (x) = (1 - lnx) / x^2

f ' (1) = (1 - 0) / 1^2 = 1 ;-)


Skriv et svar til: f(x) = ln(x)/x ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.