Matematik

HJÆLP !

30. november 2010 af Px (Slettet)

 En terning har form som et regulært oktaeder. På de otte sider findes øjentallene 1,2,3,4,5,6,7 og 8. Terningen kates på tilfældig måde. Med X betegnes antallet øjne ved et kast

a) bestem følgende sansyndligeder: P(X=4), P(X=5) , P(X=P ELLER X= 8 )

b) Med Y betegnes den rest, der fremkommer , når øjentallet divideres med 5. Angiv de mulige værdier for Y. Bestem sandsynlighenden for hver af disse værdier 


Skriv et svar til: HJÆLP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.