Kemi

Haster! - Kemi A

01. december 2010 af Studerende1000000000000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

  Hej alle

Har problemer med følgende opgave:

Ud fra 50,2 g af stof B isoleres 28,3g af stof B´

Beregn udbyttet af stof B´ i procent af det teoretisk mulige.

Ps.

Molar masse stof B: 212 g/mol

Molar masse stof B´ : 226 g/mol

Tak på forhånd !


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2010 af exutu (Slettet)

Føler jeg mangler lidt information men:

B  +        A   --->     B'

212      14            226

1            1               1

212       14           226

50,2                       x

x=(50.2g*226g/mol)/212g/mol=53,52g

Udbytteprocent=28,3g/53,52g=52,88%


Skriv et svar til: Haster! - Kemi A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.