Matematik

FSA - Fredericia på landkortet - HJÆÆLP!

03. december 2010 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Der står:

I en tabel ser Julie, at de faktiske indbyggertal for byerne i området er
Fredericia: 36843
Vejle: 49359
Kolding: 54137
Middelfart: 13266
Indsæt trekantsområdets byer i en tabel med en intervalstørrelse på 20.000

Jeg kan ikke huske hvad intervalstørrelse er, nogen der kan hjælpe mig i gang? :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. december 2010 af PeterValberg

 [0; 20000[

[20000; 40000[

osv

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tror det er sådan.

0-19999=Middelfart

20000-39999=Fredericia

40000-59999=Kolding og Vejle.

God dag til dig.


Svar #3
03. december 2010 af hejtykke2 (Slettet)

Okay tak! :-)


Skriv et svar til: FSA - Fredericia på landkortet - HJÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.