Matematik

Omskrivning af ES = (S/Km)/(1+S/Km)

06. december 2010 af mnielsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder med en længere udledning af et udtryk, men der er ét led jeg ikke rigtig kan få til at hænge sammen.

Jeg har at:

E = (S/K)/(1+(S/K))

Hvilket er det samme som

E = S/(S+K)

Håber der er nogen der kan hjælpe med nogle mellemregninger eller noget, for har efterhånden prøvet en del ting, kan bare ikke se sammenhængen ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang tæller og nævner med K:

(S/K)·K = S

(1+(S/K))·K = S+K


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2010 af Krabasken (Slettet)

E = (S/K) / (1 + S/K) = S / (K*(1+S/K)) = S / (K + S)


Svar #3
06. december 2010 af mnielsen (Slettet)

Når ja, det var da simpelt ..

Men tak :)


Skriv et svar til: Omskrivning af ES = (S/Km)/(1+S/Km)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.