Matematik

hjælp til desolve (haster - SRP)

07. december 2010 af missunknow (Slettet)

Hej.

Er der nogen som kan desolve en funktion for mig? jeg er igang med at lave SRP og har ikke TI på min computer.

funktion:

desolve(x'' + 2 * 0,18x' + 4,54^2x = 0 and x(0,265) = 0,066 and x'(0,265) = 0,t,x)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af PeterValberg

 TI-89 eller TI-Interactive kan lave det samme (måske skal du have "Tuborgklammer" { } omkring de variable, du løser for til sidst i udtrykket)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede, deSolve kommandoen returnerer en fejl meddelelse

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:desolve_fejl.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2010 af PeterValberg

 fandt ud af det :-) man skal lige huske at TI-nspire arbejder med punktum som decimalseperator XD

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:desolve_løst.jpg

Svar #4
07. december 2010 af missunknow (Slettet)

Dejligt :-) mange tak for hjælpen, nu kan jeg fortsætte..


Skriv et svar til: hjælp til desolve (haster - SRP)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.