Matematik

Mat: reducering

23. april 2005 af Maria17 (Slettet)
Hej

Kan man reducere dette udtryk yderligere?
Det er til en opg. uden hjælpemidler.

t=(8+kvrod(2144))/10


Mvh. Maria

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2005 af frodo (Slettet)

=0,8+kvdrod(21,44)

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2005 af Duffy

t = 8+2/5*sqrt(134)


Duffy

Svar #3
23. april 2005 af Maria17 (Slettet)

Det kan jeg ikke få til at give det rigtige resultat?
Resultatet i #2 giver 12,63
mens resultatet i #0 giver 5,43...
mangler der nogle paranteser, eller...?

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2005 af Duffy

Sorry

t=(8+kvrod(2144))/10

t=4/5+2/5*sqrt(134)



Duffy

Skriv et svar til: Mat: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.