Matematik

y´=ay+b

10. december 2010 af Bozz (Slettet)

 hey er der nogen der vide hvodan man kan udlede denne differentialligning y´=ay+b og y=h(x)*g(y) og bevis for løsningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du skal udlede differentialligningen må du have en problemstilling, der beskrives ved den.

Ligningen løses ved separation af de variable.


Svar #2
10. december 2010 af Bozz (Slettet)

 altså dens løsning er y=-b/a+c*e opløftet i ax 

jeg vil bevise for at det er dens fuldstændigløsning


Skriv et svar til: y´=ay+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.