Fysik

bevis S(t) = 1/2*a*t^2 v0*t s0

11. december 2010 af darde-disco (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hej er det ikke nogen der kan hjælpe mig med at bevise den her ligning.. står med dette opgave og kan ikke komme videre!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2010 af foxbat (Slettet)

 Du skal starte med

a(t) = a

så integrerer du en gang og får ligning for hastigheden

v(t) = a*t +v_0

Så integrerer du igen og får S(t)


Skriv et svar til: bevis S(t) = 1/2*a*t^2 v0*t s0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.