Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Beskrivelse af opdrift på flyvinge

12. december 2010 af svensker690 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er igang med SRP omhandelende opdrift på fly vinger. 

Er kommet frem til følgende: 

1/2*ρ*v^2*A*Cl=m*g


ρ=luftens densitet= 1,2250 kg/m^3
1/2 ρv^2=dynamisk tryk
A=vingearealet
cl=opdrifstkoefficient

cl= 2*pi * a (indfalsvinkel i radianer )

Mit spørgsmål er så om jeg mangler nogle konstanter eller andet?? 
Der må også være indflydsele på vingen profil osv.. 


Nogle der kan hjælpe mig?? 

Venlig Hilsen Christian 


Skriv et svar til: Beskrivelse af opdrift på flyvinge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.