Matematik

Det gyldne snit - Beviser

13. december 2010 af TNI (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg bevise følgende sætninger:?

1) phi^2 = phi+1

2) 1/(phi-1)=phi

3) (phi-1)(phi+1)=phi

4) (phi-1)^2 = 1-(phi-1)

5) (phi+1)*phi= phi+1+phi

6) 1/phi^2 = 1-(phi-1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede - det er den første, jeg har svaret på :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:vedr_phi.pdf

Svar #2
13. december 2010 af TNI (Slettet)

tak :) altid rart at der er nogle som kan hjælpe ;) . Du kan tilfældigvis ikke hjæpe med 2 mere af dem :) ?


Skriv et svar til: Det gyldne snit - Beviser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.