Matematik
vektorregning
25. april 2005 af
sojourn (Slettet)
Hey people. Håber på lidt hjælp i denne opgave. Tak
a(1 ; -4)
b(6 ; k-2)
c(k^2-4 ; 3)
Bestem de værdier for k, for hvilke
4)
|b| = 10
Det er som sagt vektorregning.
a(1 ; -4)
b(6 ; k-2)
c(k^2-4 ; 3)
Bestem de værdier for k, for hvilke
4)
|b| = 10
Det er som sagt vektorregning.
Svar #1
25. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Længden af en vektor i R^2 er per definition kvadratroden af vektorens skalare produkt med sig selv.
|b| = sqrt(b*b)
I opgaven er
b*b = (6,k-2)*(6,k-2)
Bestem k således, at
|b| = 10
//Singularity
|b| = sqrt(b*b)
I opgaven er
b*b = (6,k-2)*(6,k-2)
Bestem k således, at
|b| = 10
//Singularity
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
