Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Har jeg forstået det rigtigt? - henfald

14. december 2010 af CKrogh3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej har jeg forstået følgende rigtigt?:

Lader vi t, i udtrykket: - dN/dt = k · N, gå mod nul, da får vi ligningen: - N’(t) = k · N(t).

Dette kan skrives om til N’(t) = - k · N(t).

håber nogen vil hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af peter lind

I udtrykket dN/dt er der foretaget en grænseovergang N'(t) og dN/dt er to forskellige skrivemåder for det samme. Det du tænker på er nok at ΔN/Δt -> dN/dt for Δt -> 0


Skriv et svar til: Har jeg forstået det rigtigt? - henfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.