Matematik

Hjælp til omskrivning af T = T0 + vT/c

15. december 2010 af Don67 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej! 

Er der nogen, der lige kan se, hvordan man kommer fra T = T0 + vT/c til T = T0/(1-v/c)? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2010 af mathon

                        T = To + vT/c

                        T·1 - vT/c = To                        den fælles faktor sættes uden for parentes

                        (1 - v/c)·T = To                        divider med (1 - v/c)

                         T = To / (1 - v/c)


Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning af T = T0 + vT/c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.