Matematik

omskrivning

16. december 2010 af lisabella (Slettet)

Hej

Jeg har en differentialligning der ser således ud:

delta I = - my I delta x

eller

d I = - my I dx

og løsningen til differentialligningen er:

I = Io e^ - my*x

mit spørgsmål er, hvordan er de nået frem til det. Har brug for hjælp og forklaringer.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af pensionist (Slettet)

dI(x) = - μ•I(x)•dx  adskil de variable

dI(x)/I(x) = -μ•dx    integrer

ln(I) = -μ•x    løs mht. I

I = e-μ•x


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.