Matematik

G(y) = integral(1/g(y)dy)

16. december 2010 af 215 (Slettet)

 hvorfor er dette rigtigt.. det står min bog


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af OhFortuna (Slettet)

Først og fremmest :

hvad i bogen står er rigtigt, den er lige som, og tit skreven af, lærere!

Men du skal spørge dig selv. Hvad menes der egentlig:

Jeg tror der står sådan noget som : Vi betegner den integral 1/g(y)dy med G(y).

ofte skriver man F(x)=int(f(x)dx), for den primitive, d.v.s  funktionen, som giver ved differentiation : f(x);

Så lange vi ikke ved hvilke funktioner g(y) og G(y) er, hvad G(y) og g(y) betyder, kan der ikke siges: det er rigtig eller forkert og
heller ikke hvorfor.


Skriv et svar til: G(y) = integral(1/g(y)dy)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.