Matematik

DIFFERENTIALKVOTIENT for f(x)=x^a

16. december 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for meget hurtig hjælp, da jeg ikke kan finde svaret i mine noter..

Hvad er differentialkvotienten for f(x) = x^a
Begrund svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at (xn)' = n·xn-1 . Sæt n = a .


Svar #2
16. december 2010 af studerende20 (Slettet)

Ja.. det har jeg skrevet , men hvad´kan man skrive af tekst ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du benytter reglen for differentiation af en potens.


Skriv et svar til: DIFFERENTIALKVOTIENT for f(x)=x^a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.