Matematik

Isolering

19. december 2010 af annarosenvang (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej. Jeg har denne ligning:

Y = C0 + c(Y – tY + TR) + I + G

Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg kommer til:

Y = (1/(1-c(1-t))) * C0 + I + G + c(TR) ?

Jeg har indtil videre kommet så langt:

Y = C0 + c(Y - tY) + c(TR) + I + G

Y – c(Y – tY) = C0 + I + G – c(T)

Men jeg kan ikke forklare hvorfor, jeg gætter bare.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2010 af NejTilSvampe

 Y - c(Y - tY) = C0 + I + G + cTR

-c(-Y/c + Y -t*Y) =C0 + I + G + cTR

-cY(-1/c + 1 - t) = C0 + I + G +cTR

Y(1 - c(1- t)) = C0 + I + G + cTR


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er i det væsentlige samme opgave, som du havde kørende for 1 uge siden her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=937489 og hvor du også fik hjælp.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.