Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

hjælp med bevis matematik

20. december 2010 af EoAp (Slettet)

                            Hej jeg har et bevis der ser sådan ud,men jeg kan ikke se hvordan jeg kommer fra første linje til                     anden                linje?? fra anden til tredje linje har jeg fundet ud af.     

                                               1/n+1/Fn=1/(Fn/(F+1))

                                                   (F/Fn)+(1/Fn)=(F+1)/Fn 
                                                    (F+1)/Fn= (F+1)/Fn
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Du vil fra første til anden linje?

Brug dine brøkregneregler. På venstresiden ganger du sammen så fu får fællesnævneren Fn2 og reducerer så. På højresiden benytter du, at når man dividerer med en brøk, ganger man med den omvendte brøk.


Svar #2
20. december 2010 af EoAp (Slettet)

Tak for hjælpen:D


Skriv et svar til: hjælp med bevis matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.